ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας ενημερώνει τους συναδέλφους-γονείς ότι όλα τα παιδιά θα πάνε

στην κατασκήνωση της πρώτης του επιλογής .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜ

 

 

Αθήνα 2 Ιουνίου 2017 

Το Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Για την αξιολόγηση στo Δημόσιο και τη σχετική εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Με αφορμή την από 26 Μαΐου 2017 εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση των υπαλλήλων του Δημοσίου τονίζουμε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Για την αξιολόγηση στo Δημόσιο και τη σχετική εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης

ΑΠΕΡΓΙΑ

Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2015

Το τρίτο μνημόνιο ήρθε να επικυρώσει τη συνέχιση, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των ακραίων πολιτικών λιτότητας, της βίαιης αναδιανομής εισοδημάτων εις βάρος των μεσαίων και ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων, της δημοκρατικής υστέρησης που προκαλείται από την κατάλυση κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας και την αδιάλειπτη επιτροπεία της χώρας από τους δανειστές.

Επιχειρείται, έτσι, η διαιώνιση της καταστροφικής πολιτικής που οδήγησε σε πρωτοφανείς για χώρα, σε καιρό ειρήνης, απώλειες εισοδημάτων και δικαιωμάτων, προκειμένου να σαρωθεί ό,τι απόμεινε από τα κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και τον δημόσιο πλούτο.

Ακόμη μια φορά καλούμε όλους τους συναδέλφους να αντισταθούν δυναμικά και με κάθε μέσο απέναντι σε κάθε πολιτική που ξεπουλάει, που διαλύει, που καταστρέφει, κοινωνικές δομές και θεσμούς που δημιουργήθηκαν μέσα από τους ιστορικούς αγώνες των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΩΡΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ………
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 12 ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 15 1ος ορ.
ΤΟ Δ.Σ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Τετάρτη 17 Μαϊου 2017

 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τον ίδιο δρόμο της λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας που υπηρέτησαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας τη χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο και τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Διαβάστε περισσότερα: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - 17 Μαΐου 2017

logo

 Αθήνα 15 Οκτώβρη 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Νέα συγκυβέρνηση, χωρίς κανένα ουσιαστικό διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, με το παρόν πολυνομοσχέδιο εγκαινιάζει την δημόσια διαβούλευση του Σαββατοκύριακου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό δεν σχετίζεται με σκέψεις για κατάργηση και της Κυριακάτικης Αργίας.

Διαβάστε περισσότερα: Κινητοποίηση Ψήφισης Νέου Πολυνομοσχεδίου

Σελίδα 1 από 6

Free website templates Joomlashine.com